ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα είναι ο καιρός σήμερα

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Τρίτη αναμένεται σχετική θερμή αέρια μάζα. Από τη Δευτέρα πιθανό να παρατηρείται, κατά διαστήματα, αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρηθούν σταδιακά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα, στα νότια και τα νοτιοδυτικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, μέσες και ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά αναμένονται αυξημένες, κυρίως μέσες, νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά. Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασία, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα παρατηρηθούν σταδιακά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X