ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Πότε και ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά ελαφρές κυρίως βροχές ενώ στα βόρεια και ανατολικά, τις πρωινές ώρες, δεν αποκλείεται να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ αλλά αργότερα τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και στα νότια, θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται αρχικά µεµονωµένες βροχές και αργότερα, κυρίως στο εσωτερικό, στα ορεινά και στα νοτιοανατολικά, µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργότερα, στα νότια παράλια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος ωστόσο προς τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, µετά το µεσηµέρι. Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τη ∆ευτέρα, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν κατά διαστήµατα τοπικές βροχές ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα, στο εσωτερικό, νωρίς το απόγευµα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο το Σάββατο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές και να παραµείνει σε αυτά τα επίπεδα µέχρι και τη ∆ευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X