ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη

Θερμή αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι παροδικά αυξημένες, την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη η σκόνη θα υποχωρήσει.

Το απόγευμα, περίοδοι με αυξημένες ψηλές νεφώσεις θα εναλλάσσονται με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, στο εσωτερικό και σε υπήνεμες ανατολικές παράλιες περιοχές, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αργότερα στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 12 βαθμούς στα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά σταδιακά στα νοτιοδυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και μεμονωμένες βροχές, ενώ το απόγευμα και το βράδυ δυνατό να σημειωθεί και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, όπου θα κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά. Την Παρασκευή αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί γενικά γύρω ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X