ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού, το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα νότια παράλια, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα στα νότια παράλια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και τα ανατολικά, γύρω στους 12 στα δυτικά και τα βόρεια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X