ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργατικό ατύχημα στο λιμάνι Λάρνακας

Εργάτης έχασε το δάκτυλό του

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες σε πλοίο που βρισκόταν στο λιμάνι της Λάρνακας, με αποτέλεσμα αλλοδαπός εργάτης να χάσει το μικρό δάκτυλο του χεριού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19.30 χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία ότι γύρω στις έξι το απόγευμα σημειώθηκε ατύχημα σε εμπορικό πλοίο με σημαία Σιέρα Λεόνε, που ήταν ελλειμενισμένο στο λιμάνι της Λάρνακας και εκφόρτωνε σιτηρά.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι λόγω των χθεσινοβραδινών έντονων βροχοπτώσεων, δόθηκαν οδηγίες για να κλείσουν τα αμπάρια του πλοίου.

Μέλος του πληρώματος ηλικίας 22 ετών, κάτοχος Ινδικού διαβατηρίου, ακουμπούσε το χέρι του στο σημείο όπου έκλειναν οι πόρτες του αμπαριού, με αποτέλεσμα να κοπεί ολόκληρο το μικρό δάκτυλο του.

Από εργάτη του λιμανιού ο 22χρονος διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Για το θέμα ενημερώθηκε το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας μέλη του οποίου αναμένεται να μεταβούν σήμερα στο λιμάνι Λάρνακας για διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.

Την υπόθεση διερευνούν το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας σε συνεργασία με το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση