ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση 13χρονης: 21χρονη κατηγορείται για την πώληση του ποτού

Κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό η νεαρή

Την άκρη του νήματος φαίνεται ότι βρήκαν οι αρχές, σε σχέση με την υπόθεση της 13χρονης, η οποία είχε καταλήξει στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, 21χρονη υπάλληλος υπεραγοράς, η οποία θεωρείται ύποπτη για την πώληση του οινοπνευματώδους ποτού στην 13χρονη στην Λεμεσό, κλήθηκε την Τρίτη στα γραφεία του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας. Η κοπέλα κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου, σε σχέση με την πώληση του ποτού στην ανήλικη.


Κύπρος, ανήλικοι και αλκοόλ: Τρομάζουν οι αριθμοί


Τα γεγονότα

Η μητέρα της 13χρονης επικοινώνησε με την δύναμη στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (18/5) αναφέροντας ότι παρέλαβε το παιδί της μία ώρα προηγουμένως, στις 19:30 το βράδυ, από ανοιχτό χώρο, πλησίον εστιατορίου στη Γερμασόγεια σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως ανέφεραν οι φίλοι της 13χρονης στη μητέρα της, η μικρή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης.

Η γυναίκα πήρε αμέσως την ανήλικη σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό και από εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του παιδιού, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο νοσοκομείο.

Εξιτήριο για την 13χρονη

Η 13χρονη πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Δευτέρας 20/5 από το Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από το βράδυ του Σαββάτου (18/5) σε κωματώδη κατάσταση μετά από υπερκατανάλωση αλκοόλ.

Η κατάσταση της υγείας της σε σύντομο χρονικό διάστημα τέθηκε εκτός κινδύνου, ωστόσο, οι γιατροί την παρακολουθούσαν στενά, μέχρι που κρίθηκε ότι μπορούσε να εξέλθει του νοσοκομείου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X