ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Μαραθώνιος Λεμεσού - Οι τροχαίες διευθετήσεις

Ενημερωθείτε για να μην ταλαιπωρηθείτε

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου, 2019 και ώρα 07.30 θα πραγματοποιηθεί ο 13ος Διεθνής ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού του Γ.Σ.Ο. με τη συμμετοχή πέραν των 10,000 δρομέων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην περιοχή της Επίχωσης, με δυτική κατεύθυνση στον παραλιακό δρόμο προς την Φρ. Ρούσβελτ, από το κυκλικό κόμβο Νέου Λιμανιού διαμέσου του παράλληλου δρόμου του Νέου Λιμανιού, προς τον κυκλικό κόμβο «Lady΄s Mile», τον κάθετο δρόμο μπροστά από το πολυκατάστημα «My Mall», φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο της Φραγκλίνου Ρούσβελτ και συνεχίζει δυτικά προς το χωριό Ασώματος μέχρι την συμβολή με την είσοδο του «Water Park». Εκεί, γίνεται επαναστροφή και ακολουθεί την ίδια διαδρομή διαμέσου του παραλιακού δρόμου μέχρι το σημείο λίγο πριν τα φώτα τροχαίας της συμβολής της Λεωφόρου Αμαθούντος με την οδό Αγίων Σαράντα παρά το ξενοδοχείο «Elias Hotel», όπου γίνεται επαναστροφή με τερματισμό και πάλι την Επίχωση.

Από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι όλο το πιο πάνω παραλιακό μέτωπο θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση. Ο δρόμος θα δίνεται στην κυκλοφορία σταδιακά ανάλογα με την πορεία των αθλητών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας, τις υποδείξεις της Αστυνομίας αλλά και τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X