ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστουγεννιάτικη προσφορά NOVA CYPRUS!

Δώρο ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση μέχρι 31/12!

Η Nova Cyprus γιορτάζει τα Χριστούγεννα και σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις και εσύ την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία, με συναρπαστικό περιεχόμενο και απεριόριστες δυνατότητες θέασης, χωρίς κανένα αρχικό κόστος!

Με δώρο τον εξοπλισμό (δορυφορικός δέκτης, δορυφορική κεραία, καλωδίωση) και την εγκατάσταση, όλοι τώρα μπορούν να απολαύσουν τις πιο πρόσφατες Οσκαρικές, Blockbuster πρεμιέρες σε Α’ προβολή και βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές που συγκλονίζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή σε ταυτόχρονη προβολή ή πολύ κοντά με την Αμερική. Με τέλειο ψηφιακό σήμα και κρυστάλλινη εικόνα High Definition κατευθείαν από δορυφόρο και στη πιο απομακρυσμένη άκρη της Κύπρου, όλη η οικογένεια μπορεί να βρει ποιοτική ψυχαγωγία με μαγικό παιδικό περιεχόμενο, συναρπαστικό αθλητικό θέαμα καθώς και τα κορυφαία θεματικά κανάλια ντοκιμαντέρ που μας ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους και εποχές.

Με μοναδικές ψηφιακές ευκολίες οι συνδρομητές της Nova Cyprus απολαμβάνουν όποια ημέρα και ώρα θέλουν, αυτό που θέλουν με Nova ON DEMAND και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Και επειδή η ψυχαγωγία δεν έχει όρια, με NovaGo το θέαμα τους ακολουθεί μέσω Laptop, Smartphone η Tablet ή ακόμα και με δεύτερη εγκατάσταση στο εξοχικό τους χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στη μηνιαία συνδρομή. Ταυτόχρονα απολαμβάνουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα των εξελιγμένων αποκωδικοποιητών NovaBox με δυνατότητες που τους λύνουν τα χέρια. Εγγραφή προγράμματος (REC), πάγωμα ζωντανού προγράμματος (PAUSE), επανεκκίνηση (PLAY) και (REWIND).

Τώρα η απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία με κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο και προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες έρχεται από τη Nova Cyprus στο σπίτι και στο εξοχικό, σε tablet, ή smartphone ή laptop μόνο με €22.04/μήνα και χωρίς κανένα αρχικό κόστος!

Εσύ είσαι έτοιμος για την απόλυτη εμπειρία Nova Cyprus; Γίνε συνδρομητής τώρα καλώντας στο 2200 200.
Η προσφορά ισχύει μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2019, με την προϋπόθεση υπογραφής 12μηνου συμβολαίου. Δωρεάν όλος ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση απλού αποκωδικοποιητή €60.00.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22002200 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.novacyprus.com 

• Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
• Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com  για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
• Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X