ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι μας φέρνει ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Όλες οι προβλέψεις

Η σχετικά ψυχρή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά, ενώ την περιοχή αρχίζει να επηρεάζει ασθενής ψηλή πίεση.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ και στα ανατολικά παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από το απόγευμα και μετά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά από το μεσημέρι και μετά αναμένονται αυξημένες, κυρίως μέσες, νεφώσεις οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Αραιή σκόνη πιθανό να παρατηρείται στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα παρατηρούνται πολύ πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό αλλά και σε περιοχές στα νοτιοανατολικά. Αραιή σκόνη πιθανό να παρατηρείται στην ατμόσφαιρα. Στη θερμοκρασία αναμένεται γενικά άνοδος.

Την Τετάρτη, νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο σύντομα ο καιρός αναμένεται να καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Σταδιακή υποχώρηση της σκόνης. Δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας, για να κυμάνθει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X