ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέσεις εργασίας σε Αστυνομία και Πυροσβεστική - Τι πρέπει να κάνετε (Πληροφορίες)

Όλες οι λεπτομέρειες για όσους ενδιαφέρονται

Η Αστυνομία Κύπρου, ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι την 06.05.2019 και ώρα 14.00 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για πλήρωση 256 κενών θέσεων, εκ των οποίων οι 200 αφορούν στην Αστυνομία και οι 56 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και 30 κενών θέσεων Ειδικών Αστυνομικών, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 22.03.2019.

Για αποφυγή οποιονδήποτε προβλημάτων, οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έγκαιρα, μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη», στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ariadni.gov.cy, στο πεδίο Αστυνομία Κύπρου, αφού προηγουμένως δημιουργήσουν σχετικό προφίλ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες της Αστυνομίας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.police.gov.cy και www.cypruspolicenews.com ή να αποτείνονται στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας στα τηλέφωνα 22808236 και 22808247.

Για θέματα τεχνικής Υποστήριξης σχετικά με τη δημιουργία του Προφίλ ή με την υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποτίνονται στο Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής, στο τηλ. 22601395 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ariadnisupport@dits.mof.gov.cy.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X