ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλημμύρισε η Λεμεσός από τις καταρρακτώδεις βροχές (vids)

Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκαλούν οι καταρρακτώδεις βροχές που συνεχίζουν να πέφτουν στη Λεμεσό. Δρόμοι και κεντρικές αρτηρίες μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Αρκετοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκαν τη βοήθεια των μελών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η πλατεία του Κάστρου έχει μετατραπεί ακόμη μια φορά σε «Βενετία» προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στους μαγαζάτορες της περιοχής.

Από τις καταρρακτώδεις βροχές προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της πόλης και ειδικά στις περιοχές της Τζιαμούδας, του Κάστρου και σε διάφορα σημεία του παραλιακού. Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται και στην οδό Ελλάδος.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο που δημοσιεύει η σελίδα kitasweather δρόμοι έγιναν ποτάμια ενώ υποστατικά έχουν πλημμυρίσει.

Θυμίζουμε πως η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες, η οποία βρίσκεται ισχύ μέχρι τις 05:00 τα ξημερώματα αύριο Παρασκευή 02/1.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, ιδιαίτερα στο ύψος της περιοχής Πέτρα του Ρωμιού, όπου ο δρόμος έχει καταστεί επικίνδυνα ολισθηρός, λόγω συσσώρευσης και ροής νερού στο οδόστρωμα.

Η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων είναι περιορισμένη.

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων που διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμέννα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση