ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάτησαν με όπισθεν πολίτη - «Βρισκόταν τραυματισμένος στο έδαφος»

Καταζητούνται δύο πρόσωπα

ΚΥΠΕ

Δύο άτομα ηλικίας 37 και 36 ετών καταζητεί η Αστυνομία στη Λάρνακα για υπόθεση που αφορά απόπειρα φόνου 34χρονου που διενεργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην πόλη του Ζήνωνα.

Σε δηλώσεις του ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι «γύρω στις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Ελέγχου Μνημάτων της ΑΔΕ Λάρνακας ότι σε συγκεκριμένη οδό στη πόλη, υπήρχε τραυματισμένο άτομο το οποίο κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή». Στο μέρος, συνέχισε, μετέβησαν μέλη από διάφορες Υπηρεσίες της ΑΔΕ Λάρνακας όπου εντόπισαν ένα 34χρονο, που βρισκόταν τραυματισμένος στο έδαφος, φέροντας κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «από εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 21.15 δύο άτομα έγιναν αντιληπτά τη στιγμή που αφαιρούσαν καταλύτη από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στη περιοχή. Τα δύο πρόσωπα έγιναν αντιληπτά από θαμώνες παρακείμενου εστιατορίου και τα καταδίωξαν, μεταξύ αυτών και ο 34χρονος τραυματίας».

Σημείωσε ακόμα ότι «οι δύο δράστες μπήκαν σε αυτοκίνητο και οδηγώντας με την όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησαν τον 34χρονο και στη συνέχεια εγκατέλειψαν στη σκηνή. Από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο ατόμων, 37 και 36 ετών για το αδίκημα της απόπειρας φόνου εκ προμελέτης, οι φωτογραφίες των οποίων θα δοθούν στην δημοσιότητα προς εντοπισμό τους». Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X