ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Εγκληματική πράξη πίσω από το αποτρόπαιο θέαμα με τα σκυλάκια;

Οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας

ΚΥΠΕ

Στη διερεύνηση περιστατικού δύο μικρών σκύλων στην Πάφο που βρέθηκαν χθες βράδυ καλυμμένοι με πίσσα στην περιοχή της Δημοτικής Χονδρικής Αγοράς, προχωρά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, και κατόπιν εξέτασης του περιστατικού στο παρόν στάδιο δεν προκύπτουν στοιχεία για εγκληματική πράξη, ωστόσο η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και διεξήγαγαν έρευνες για το περιστατικό. Όπως διαφάνηκε , χτες βράδυ, άγνωστα φέρεται να άδειασαν βαρέλι με πίσσα στο έδαφος με αποτέλεσμα δύο σκυλάκια που πιθανότατα περιπλανιόταν στην περιοχή να κολλήσουν σ’ αυτή.

*Εικόνα από ΚΥΠΕ

Τις κραυγές των σκύλων άκουσε ο Ανδρέας Ασπρής έμπορος φθαρτών, ο οποίος διατηρεί αποθηκευτικό χώρο στη Χοντρική Αγορά και έσπευσε με τα δύο παιδιά του στη σκηνή όπου αντίκρισε τα δύο ζώα να παλεύουν να απελευθερωθούν από την πίσσα.

Ενεργώντας άμεσα, ο έμπορος φθαρτών και τα παιδιά του, απελευθέρωσαν τα σκυλάκια και αφού τα τοποθέτησαν επάνω σε μαύρες σακούλες του Δήμου Πάφου, τις οποίες εντόπισαν κοντά στη σκηνή, τα μετέφεραν αμέσως στον Παφιακό Σύνδεσμο Προστασίας Ζώων για να τύχουν της δέουσας περίθαλψης. Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Πάφου είναι συμβεβλημένος με τον Σύνδεσμο για σκοπούς τέτοιου είδους παροχής υπηρεσιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X