ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι δηλώσεις των νικητών στο κόκκινο χαλί των Τράπεζα Κύπρου MAN of the Year Awards

Το βίντεο από την 20ή απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2021

must.com.cy

O Παύλος Κοντίδης αναδείχθηκε για 3η φορά Man of the Year στην 20ή απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2021. Η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2021 πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Parklane Resort and Spa στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό βράβευσης στην Κύπρο που με πρωτοβουλία του περιοδικού MAN κάθε χρόνο αναδεικνύει και επιβραβεύει τους άνδρες εκείνους που αντιμετωπίζουν τα εμπόδια σαν προκλήσεις, χαράσσοντας τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή. Τους νικητές επέλεξαν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας IMR, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας ανέλαβε ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

Στις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ο ΠτΔ έδωσε το βραβείο Lifetime Achievement στον Νίκο Γκάλη αλλά και το δώρο του θρυλικού μπασκετμπολίστα στον Πρόεδρο, που ήταν μια μπάλα του μπάσκετ υπογεγραμμένη από τον ίδιο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X