ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαιρώματα στην Αγία Νάπα: Χειροπέδες στην «αιτία του κακού»

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 26χρονος

Στη σύλληψη τριών προσώπων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, τραυματισμού και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το περιστατικό συμπλοκής, μεταξύ οκτώ προσώπων, σημειώθηκε γύρω στις 3.00 χθες τα ξημερώματα, στην Αγία Νάπα. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο τραυματισμός και η μεταφορά τεσσάρων προσώπων στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ένας από τους τραυματίες, ηλικίας 26 χρόνων, έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, όπου έτυχε χειρουργικής επέμβασης και εξακολουθεί να κρατείται για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Τα άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 24 και 26 χρόνων, όπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, έφεραν, ο πρώτος θλαστικό τραύμα στο σώμα, που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο και ο δεύτερος μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αυτοί επίσης κρατούνται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ο τέταρτος τραυματίας, ηλικίας 26 χρόνων έφερε τραύμα στον γλουτό και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο το πρωί χθες.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου και 21χρονης, καθώς και εναντίον ενός από τους δύο 26χρονους που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη φαίνεται να ήταν αιτία του κακού για να ξεκινήσει η άγρια συμπλοκή.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε όταν ένας από την παρέα από το Καμερούν ενόχλησε την αδελφή ενός Βρετανού. Η κοπέλα κτύπησε τον νεαρό από το Καμερούν και όταν η συμπλοκή γενικεύθηκε με τη συμμετοχή και άλλων νεαρών από τις δύο πλευρές, κάποιος χρησιμοποίησε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Οι 20χρονος, 21χρονη και 26χρονος συνελήφθησαν χθες βάσει Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, οι πρώτοι δύο σε Αστυνομικό χώρο και ο τελευταίος στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου νοσηλεύεται.

Και οι τρεις συλληφθέντες κατάγονται από την Βρετανία.  

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X