ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Κύπρος: «Θα σε σύρω στον γκρεμό και δεν θα σε βρίσκει κανένας»

Απήγαγε, απείλησε και βίασε την πρώην του

Το Κακουργιοδικείο Πάφου διέταξε όπως ο 24χρονος που κατηγορείται για την υπ' αριθμόν 3115/19 υπόθεση απαγωγής πρόκληση τρόμου, απειλής , επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης της πρώην συμβίας του, βιασμού και επηρεασμού σε δικαστική διαδικασία, παραμείνει υπό κράτηση γιατί παραβίασε όπως ανέφερε το διάταγμα του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο 24χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους την 11η Ιουνίου του 2019, ενώ έχει απαντήσει μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.


Λεμεσός: Έτσι προκλήθηκαν οι αναθυμιάσεις στο ξενοδοχείο


Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι ότι στις 24.4.2019 απήγαγε την πρώην συμβία του, της προκάλεσε τρόμο λέγοντας της μάλιστα πως «όσο δεν καταλαβαίνει τα πράγματα θα χειροτερέψουν» και προχώρησε σε βιασμό της. Επιπρόσθετα ο νεαρός κατηγορείται ότι επηρέασε δικαστική έρευνα ζητώντας μάλιστα από την παραπονούμενη την απόσυρση της καταγγελίας, προτείνοντας της να της δώσει για αυτό το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ αλλά και την αποπληρωμή ηλεκτρικού ρεύματος ύψους 500 ευρώ.

Ακόμη, την 8η Απριλίου του 2019 κατηγορείται ότι εισήλθε με την βία στην κατοικία της με σκοπό να διαπράξει ποινικό αδίκημα, προκαλώντας τρόμο, εκτοξεύοντας απειλές ότι θα «την σύρει στον γκρεμό και δεν θα τη βρίσκει κανένας». Επίσης κατηγορείται για απαγωγή με σκοπό τον περιορισμό, ενώ στις 16.3.2019 κατηγορείται ότι παράνομα εισήλθε στην κατοικία της πρώην συμβίας του, της επιτέθηκε και της προκάλεσε σοβαρή πραγματική βλάβη. Επιπρόσθετα όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο την 15η Μαΐου του 2019 ο 24χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης.


Τραγωδία Μαρί: Το τηλεφώνημα, το σοκ και η αγωνία (pics)


Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής είχε συμφωνήσει αρχικά με τον συνήγορο υπεράσπισης του 24χρονου δικηγόρου Κώστα Σιαηλή όπως ο κατηγορούμενος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο στην συνέχεια, αιτήθηκε από το Δικαστήριο όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση επειδή παραβίασε το διάταγμα του Δικαστηρίου βάση του οποίου δεν του επιτρέπονταν να πλησιάζει την παραπονούμενη στην οικία της και να την ενοχλεί σε απόσταση 50 μέτρων.

Το Δικαστήριο μάλιστα σε προηγούμενη δίκη είχε καταστήσει σαφές στον κατηγορούμενο ότι σε περίπτωση που παραβεί με οποιοδήποτε τρόπο το διάταγμα θα διαταχθεί η άμεση κράτηση του.

Επίσης είχε γίνει ρύθμιση για το παιδί που έχει ο κατηγορούμενος με την παραπονούμενη, έτσι ώστε να μην συναντιόνται και να έρχονται σε επαφή καιη παράδοση του παιδιού να γίνεται μέσω γνωστού τους ζεύγους.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 9.12.2019 στις 09:00 το πρωί.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X