ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - κορωνοϊός: «Πέφτουν» βροχή οι καταγγελίες

Εντατικοί και συνεχείς οι έλεγχοι της Αστυνομίας

Η Αστυνομία προχώρησε το τελευταίο τριήμερο σε συνολικά 3.473 ελέγχους σε υποστατικά σε όλες τις επαρχίες, για πιστή συμμόρφωση με τα Υπουργικά Διατάγματα, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Κατά τους ελέγχους, προχώρησε σε 117 καταγγελίες πολιτών για μη χρήση μάσκας και 49 καταγγελίες υποστατικών για μη τήρηση των διαταγμάτων.

Επιπρόσθετα, η Λιμενική Αστυνομία προέβη στους δικούς της ελέγχους και διενήργησε, συγκεκριμένα, 81 ελέγχους παγκύπρια, με 2 καταγγελίες ιδιωτών, ενώ πέραν των πιο πάνω, στο αεροδρόμιο Λάρνακας έγιναν 9 καταγγελίες, καθώς και 6 στο αεροδρόμιο Πάφου.

Στους 1.165 έλεγχοι παγκύπρια το τελευταίο 12ωρο

Στο μεταξύ, η Αστυνομία προχώρησε το τελευταίο 12ωρο σε συνολικά 1.165 ελέγχους σε υποστατικά σε όλες τις επαρχίες.

Κατόπιν αυτών, προχώρησε σε 47 καταγγελίες πολιτών για μη χρήση μάσκας, 7 καταγγελίες υποστατικών για μη τήρηση των διαταγμάτων και μία καταγγελία για μη πιστή συμμόρφωση με τα Υπουργικά Διατάγματα περί λοιμοκάθαρσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς και 3 στο αεροδρόμιο Πάφου.

Εξάλλου, η Λιμενική Αστυνομία προχώρησε σε 51 ελέγχους παγκύπρια.


«Καμπάνα» σε γνωστό μπιτς μπαρ στη Λάρνακα - Πρόστιμο και σε ξενοδοχείο


Στη Λευκωσία από τους 157 ελέγχους καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά και 18 άτομα, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 339 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 14 άτομα.

Στη Λάρνακα έγιναν 271 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν ένα υποστατικό και 6 άτομα, ενώ σε σύνολο 44 ελέγχων στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 υποστατικά και 5 πολίτες.

Επιπλέον, στην Αμμόχωστο έγιναν 215 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 άτομα, ενώ στην περιοχή της Επαρχίας Μόρφου έγιναν 139 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X