ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έγραφε non stop η Αστυνομία για τροχαίες παραβάσεις

138 καταγγελίες το τελευταίο 3ήμερο στην Πάφο

ΚΥΠΕ

H αστυνομική διεύθυνση Πάφου στην προσπάθεια της για μείωση των τροχαίων οδικών συγκρούσεων αλλά διαρρήξεων και κλοπών διοργάνωσε το τελευταίο τριήμερο από τις 06:00 το πρωί της 14ης Ιανουαρίου μέχρι σήμερα στις 06:00 το πρωί μηχανοκίνητες και πεζές περιπολίες στην Πάφο και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο, στο πλαίσιο των οποίων έγιναν 138 καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου από τους ελέγχους των περιπόλων το τελευταίο τριήμερο, έγιναν συνολικά 138 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 14 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οι 2 για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 2 για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, 36 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας , 3 καταγγελίες για οδήγηση οχήματος χωρίς ασφάλεια , 4 καταγγελίες για οδήγηση σε χώρο αναπήρων και 77 άλλες καταγγελίες.

Κατασχέθηκαν επίσης είπε ο κ. Ιωάννου , 3 οχήματα τα οποία κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για συμπλήρωση εξετάσεων για διερευνώμενες τροχαίες υποθέσεις. Όσον αφορά την κατάσταση των οδικών συγκρούσεων σημειώθηκαν 6 οδικές συγκρούσεις , εκ των οποίων οι 2 συγκρούσεις είναι με ελαφρά τραυματίες και οι υπόλοιπες 4 με υλικές ζημιές. Ακόμη τέσσερα πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X