ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αχταρμάς» ο καιρός

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σε κάποιες περιοχές θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο - Εξαφανισμένος εδώ και οκτώ μέρες


Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες, στα νοτιοανατολικά αλλά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού, δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται παρατηρηθεί αραιή σκόνη το Σάββατο, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X