ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρνείται τα περί κοκαΐνης ο 30χρονος

Παραδέχθηκε την επίθεση σε γυναίκα αστυνομικό

Μη παραδοχή σε δύο εκ των τριών κατηγοριών που αντιμετωπίζει και που αφορούν στην κατοχή με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο κοκαΐνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 548 γραμμαρίων, απάντησε σήμερα ο 30χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Ο 30χρονος δήλωσε παραδοχή στην 3η κατηγορία που αντιμετωπίζει και που αφορά στην επίθεση κατά γυναίκας αστυνομικού της ΥΚΑΝ κατά τη στιγμή της σύλληψης του.

Ο 30χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στις 31 Μαΐου 2019 σε επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε στην πατρική του κατοικία του η ποσότητα των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση την εν λόγω οικία. Όταν ο 30χρονος εξήλθε της κατοικίας του, τα μέλη της Αστυνομίας τον προσέγγισαν για να τον ενημερώσουν ότι είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας του, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.Τότε ο 30χρονος έσπρωξε την Αστυνομικό με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν και προχώρησαν στη σύλληψη του για τα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης και της παρεμπόδισης Αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του.

Ακολούθως διενήργησαν έρευνα στην κατοικία όπου εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης η οποία βρισκόταν κρυμμένη μέσα σε κρύπτη με αποτέλεσμα ο 30χρονος να συλληφθεί εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Κακουργιοδικείο όρισε την υπόθεση για ακρόαση και επιβολή ποινής στην κατηγορία που παραδέχθηκε στις 8 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X