ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφόρητη η ζέστη! Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Στους 41 βαθμούς ανέρχεται η θερμοκρασία

Αφόρητη η ζέστη , χτυπάει τους 40 βαθμούς.

Εκ νέου κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το δελτίο, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ την Τρίτη (28/07) στις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Αναλυτικά ο καιρός

Εποχική χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή. Σήµερα και αύριο πιθανό να παρατηρείται στην ατµόσφαιρα αραιή σκόνη. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 33 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, στο εσωτερικό και στα παράλια, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ωστόσο στα ψηλότερα ορεινά θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X