ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μάχη των πεζών στην Κύπρο φανερώνει την... «γαϊδουροσύνη» μας (pics)

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις...

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις...  Σε 9 ημέρες συγκεντρώθηκαν συνολικά 1900 φωτογραφίες. Ο λόγος για την εθελοντική εκστρατεία η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 16 Φεβρουαρίου και διήρκησε για 9 ημέρες υπό την ονομασία «η μάχη των πεζών». Η ιδέα για την εκστρατεία ανήκει στον Ιάσονα Σενέκκη.  Ας μην θεωρηθεί ως υπερβολή ο χαρακτηρισμός, «γαϊδουροσύνη» για το αποτέλεσμα που αντικρίσαμε στα social media...

Μέσα από τις φωτογραφίες που έστειλαν πολίτες από διάφορες περιοχές της Κύπρου αναδείχθηκε η αναισθησία που διακατέχει αρκετούς από εμάς οι οποίοι αγνοούμε εν γνώση μας  τις διαβάσεις, τις ράμπες, θέσεις ΑμεΑ, διαβάσεις, την διπλή κίτρινη γραμμή και προχωρούμε σε παράνομη και επικινδυνη στάθμευση ακόμη και πάνω σε πεζοδρόμια.

Με το hashtag #Μάχη_των_πεζών και συγκεκριμένη αναφορά περιοχής και Δήμου πολίτες έκαναν κλικ και κατέγραψαν τις εικόνες που έχουν γίνει viral στα social media.

Αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει στη σελίδα της εκστρατείας ο Ιάσονας Σενέκκης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Αρχηγείο της Αστυνομίας όπου θα παραδοθεί η σχετική επιστολή με τα αποτελέσματα και τις προτάσεις/λύσεις που έχουν συγκεντρωθεί.

Η επιστολή θα κοινοποιηθεί σε όλους τους Δήμους που συμμετείχαν στη #Μάχη_των_πεζων και στις σχετικές κρατικές υπηρεσίες ενώ θα ζητηθούν συναντήσεις. 

«Θα βρω τρόπο να τις τυπώσω όλες και θα τις στείλω στο γραφείο του κάθε δημάρχου. Να ζητήσουμε δημόσια εξηγήσεις για την αδιαφορία και την ανικανότητα τους να ελέγξουν την κατάσταση», τονίζει ο ίδιος.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στα social media στο πλαίσιο της εκστρατείας:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X