ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica, στον αγώνα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού στο Καζακστάν

Με πνεύμα αλληλεγγύης και έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους μας, η REMEDICA για άλλη μία φορά συνεισφέρει με τη δράση της

Με πνεύμα αλληλεγγύης και έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους μας, η REMEDICA για άλλη μία φορά συνεισφέρει με τη δράση της στην προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες και να παρασχεθούν οι απαραίτητες βοήθειες σε όσους δοκιμάζονται.


Στις 18 Οκτωβρίου η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Καζακστάν σε Ισραήλ και Κύπρο, παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια στην Αλμάτι, για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Η προσφορά περισσότερων από 9,000 μονάδων φαρμάκων και 50,000 προστατευτικών μασκών προς την Αλμάτι, ήταν υψίστης σημασίας με την πανδημία του κορωνοϊού να εξακολουθεί να επεκτείνεται. Αυτή η πράξη αλληλεγγύης, διεξήχθη στο πλαίσιο κοινής προσπάθειας για την πρόληψη σχετικά με την εξάπλωση του ιού και παράλληλα καταδεικνύει τις φιλικές σχέσεις των δύο χωρών καθώς και το ηθικό καθήκον αλληλοβοήθειας στις διεθνείς προσπάθειες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.


Τις κρίσιμες αυτές ώρες είναι επιτακτική ανάγκη να δράσουμε υπεύθυνα -ο καθένας από την πλευρά του- για την άμεση και αποτελεσματική βοήθεια και προστασία των συνανθρώπων μας. H Remedica, ήταν εξαρχής ταγμένη προς την αντιμετώπιση του ιού και ανέλαβε πρωτοβουλίες για να βοηθήσει τη Κύπρο και όχι μόνο ώστε να εξέλθουν την πανδημία το συντομότερο δυνατό.


Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Ενώ σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα.

 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X