ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θες εναλλακτικές διακοπές; Μείνε σε δεντρόσπιτο! (Pics)

Ξύπνα με τα πουλιά σε καταπράσινο περιβάλλον

Ως παιδιά, όλοι μας είχαμε ονειρευτεί να αποκτήσουμε κάποια στιγμή το δικό μας δεντρόσπιτο. Το μυστικό μας καταφύγιο όπου οι ενήλικες (και κυρίως οι γονείς μας) δεν θα είχαν πρόσβαση. Εκεί που θα διοργανώναμε με την ησυχία μας την επόμενη… σκανταλιά μας!

Όσοι δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το παιδικό τους όνειρο, τώρα μπορούν να το ζήσουν στο έπακρο στο δεντρόσπιτο που ανακαλύψαμε στην Κρήτη.

Η αίσθηση ότι ζεις μέσα στη φύση, σε μια καταπράσινη έκταση με το τιτίβισμα των πουλιών να λειτουργεί ως φυσικό ξυπνητήρι και την απρόσκοπτη θέα αφ’ υψηλού στη θάλασσα να αιχμαλωτίζει το βλέμμα, δίνει τη δυνατότητα να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να χαλαρώσουμε σε ένα περιβάλλον, βγαλμένο λες από παραμύθι.

Ξύλινα σπιτάκια, «κρεμασμένα» σε κορμούς αιωνόβιων δέντρων μέσα στη φύση μετατρέπονται στην απόλυτη εμπειρία διαμονής, που όλοι μας θα θέλαμε να βιώσουμε κάποια στιγμή.

Για όλους εσάς που επιθυμείτε να ζήσετε, έστω και για λίγο, το παραμύθι πάνω σε ένα δέντρο, ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε ένα κουκλίστικο και ονειρικό δεντρόσπιτο, που μπορεί να σας προσφέρει απίστευτες στιγμές.

Βρίσκεται στην περιοχή Ατσιπόπουλο, λίγα χιλιόμετρα από την πανέμορφη πόλη του Ρεθύμνου, μέσα σε μια καταπράσινη έκταση με ελιές και βελανιδιές, είναι εξολοκλήρου ξύλινο (φυσικά) και μοιάζει με επίγειο παράδεισο, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X
X