ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως να φορέσεις σωστά αθλητικά παπούτσια με κουστούμι!

Αυστηρά για άνδρες

Το να φοράς αθλητικά παπούτσια με κουστούμι είναι η απόλυτη ελευθερία στην σύγχρονη αντρική μόδα. Κάποτε βέβαια ήταν ένας απαγορευμένος συνδυασμός που τόλμαγαν μόνο οι μαθητές. Το κουστούμι άλλωστε συνδέεται με την δουλειά γραφείου και το επίσημο ντύσιμο γενικότερα.

Στις μέρες μας το κουστούμι είναι ένα διαχρονικό ρούχο που γίνεται με πολλούς συνδυασμούς. Με τζιν, χωρίς γραβάτα, ακόμα και με sneakers μπορεί να αναδείξει το στυλ και να τραβήξει τα βλέμματα. Οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από έναν καλοντυμένο άντρα και το κουστούμι δίνει ακριβώς αυτό το εντυπωσιακό αντρικό στυλ που μαγνητίζει.

Το ντύσιμο αυτό είναι μοντέρνο όσο δεν πάει. Ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας και είναι ο συνδυασμός sneakers τύπου all star με κουστούμι. Μπορείς να βάλεις γραβάτα αλλά συνδυάζεται καλύτερα χωρίς την γραβάτα. Πρόκειται για ένα νεανικό lool για το γραφείο αλλά και για έξοδο με φίλους. 

Πιο αθλητικό στυλ με κουστούμι


Αν και το κουστούμι προορίζεται για ένα πιο επίσημο ντύσιμο μπορείς να το κάνεις πιο αθλητικό αν αντί για πουκάμισο επιλέξεις μία μονόχρωμη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια. Είναι ένα πολύ ωραίο ντύσιμο για να νιώσεις άνετα ειδικά αν η δουλειά σου περιλαμβάνει εξωτερικές εργασίες.

Casual στυλ για όλη την ημέρα


Για να είσαι έτοιμος για κάθε περίσταση αλλά παράλληλα να είσαι καλοντυμένος το μονόχρωμο σακάκι και το λευκό αθλητικό θα σου δώσει τη λύση. Είναι ένα ντύσιμο για όλες τις ώρες της ημέρας και για βραδινή έξοδο. 

Σωστός συνδυασμός χρωμάτων


Παρόλο που οι κανόνες σπάνε όταν πρόκειται για αθλητικά παπούτσια με κουστούμι, αν θες να παραμείνεις πιστός στους συνδυασμούς χρωμάτων θα κερδίσεις δύο πράγματα. Πρώτον το γεγονός ότι φοράς sneakers θα περάσει πιο απαρατήρητο σε χώρους όπως είναι η δουλειά σου. Δεύτερον οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων δίνουν πάντα ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Πηγή: the-man

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση

X
X