ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 Γραβάτες που πρέπει να κάψεις & να θάψεις! (pics)

Δες ποιες από αυτές έχεις...

Τα αξεσουάρ μπορεί να φαίνονται μικρά και ασήμαντα αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντικά για την εμφάνιση. Το ρολόι, το δαχτυλίδι, το παπιγιόν, η γραβάτα κλπ. είναι αξεσουάρ για τα οποία θα πάρεις καλή αλλά και κακή κριτική. Γι αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στους συνδυασμούς που κάνεις.

Καμιά φορά όμως δεν φτάνουν μόνο οι συνδυασμοί για να δείξεις ότι έχεις ωραία αξεσουάρ. Πρέπει να είναι και τα ίδια όμορφα και να είναι και εύκολα στον συνδυασμό. Σήμερα θα σου πω ποιες γραβάτες μπορείς να κάψεις όπως τον Ιούδα το Πάσχα χωρίς να νιώθεις ενοχές.

Γραβάτες που δεν πρέπει να φορέσεις!

Του Trump

Όλοι έχουμε δει τις γραβάτες που συνηθίζει να φοράει ο Donald Trump, ο τωρινός Πρόεδρος της Αμερικής. Οι μακριές, γυαλιστερές και συνήθως δεμένες με ένα μεγάλο κόμπο γραβάτες, συνήθως χρησιμοποιούνται από πολιτικούς. Αν δεν είσαι ένας από αυτούς δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν στην ντουλάπα σου.

Του τεχνικού υπολογιστών

Οι τεχνικοί υπολογιστών, ενώ είναι πρωτοποριακοί σε θέματα τεχνολογίας, στο θέμα της μόδας έχουν μείνει πίσω κατά πολύ. Όλοι ξέρουμε ακόμα και από ταινίες αυτήν την κλασσική γραβάτα του κομπιουτερά, που συνήθως έχει διαγώνιες ρίγες και σε μεγαλώνει 10 χρόνια. Αν έχεις τέτοια γραβάτα, άνοιξε τον παλιό σου υπολογιστή, βάλτη μέσα και πες της αντίο.

Του πωλητή αυτοκινήτων

Υπάρχουν πολλοί πωλητές που ακόμα και σήμερα φοράνε γραβάτες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Μερικές φορές νομίζω ότι τις φτιάχνουν ειδικά γι αυτούς. Οι γραβάτες αυτές έχουν συνήθως ένα λεοπαρδαλέ σχέδιο αλλά βγαίνει σε πολλά χρώματα. Αν ποτέ δεις αυτή την γραβάτα σε πωλητή αυτοκινήτων κάνε μεταβολή και φύγε, συνήθως είναι οι πιο ύπουλοι.

Η ρετρό

Συνήθως αυτές τις γραβάτες τις φοράνε κάποιοι τύποι που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι δεν φοράνε τίποτα που να ανήκει στον 21ο αιώνα. Συνήθως πωλούνται σε μαγαζιά vintage ή είναι κάποιο κειμήλιο από τους προγόνους του. Καλύτερα φόρα ένα τραπεζομάντηλο διπλωμένο παρά κάτι τέτοιο.

Η καινοτόμα γραβάτα

Το καινοτόμο δεν είναι πάντα καλό. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν μερικοί και να συμφιλιωθούν με αυτό. Η συγκεκριμένη γραβάτα που μπορεί να έχει από μουσικά όργανα και πεντάγραμμα μέχρι ζώα και αεροπλάνα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν είναι ωραίο επειδή είναι κάτι καινούριο.

Η σχολική

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που φοράνε γραβάτες ίδιες με εκείνες που χρησιμοποιούν τα παιδιά του λυκείου στην Αμερική. Το ότι γίνεται κάτι τέτοιο στην Αμερική όμως δεν σημαίνει ότι είναι και ωραίο. Οι ρίγες και το σχέδιο τραπεζομάντηλου που χρησιμοποιούμαι στο picnic δεν είναι ωραία για να τα φοράμε σαν γραβάτα.

Clip-On

Η χειρότερη γραβάτα όλων των εποχών. Μπορεί να είναι εύκολη στο να φορεθεί αλλά δεν είναι αυτό που πρέπει να φορέσεις. Φαίνεται ότι δεν είναι δεμένη και δεν στερεώνεται πάντα καλά. Αν θέλεις να είσαι πιο γρήγορος το πρωί όταν ετοιμάζεσαι, μπορείς να έχεις έτοιμο τον κόμπο από το βράδυ. Αν πάλι δεν ξέρεις πως δένεται μια γραβάτα δεν είναι δύσκολο να μάθεις ακόμα και με ένα βίντεο.

Πηγή: the-man

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση