ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οριστικό! Η «μαγική» κίνηση που φέρνει τις γυναίκες σε οργασμό

Άραγε, λύθηκε επιτέλους το μυστήριο;

Τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ: Αχ αυτό το μυστήριο! Φως ήρθε να δώσει μια έρευνα που, δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex & Marital Therapy και η οποία ανέλυσε τις απαντήσεις 1.055 γυναίκες 18-94 ετών.

Ε λοιπόν, το 18,4% (ποσοστό που ομολογουμένως μάς εντυπωσίασε!) δήλωσε πως το κολπικό σεξ είναι αρκετό για να τις ικανοποιήσει και να τις κάνει φτάσουν σε οργασμό. Το 36,6% είπε όμως με ένα στόμα μια φωνή, αλήθεια που οι περισσότερες γυναίκες μοιράζονται. Και αυτή είναι ότι ο απόλυτος οργασμός έρχεται μόνο με το σωστό τρίψιμο της της κλειτορίδας. Το ίδιο -περίπου- είπε και ένα ακόμη 36%, το οποίο συμφώνησε πως χρειάζεται ερεθισμός της κλειτορίδας τους για να έρθουν σε οργασμό μεν, αλλά υποστήριξε πως αυτό μπορεί να συμβεί όχι μόνο με το τρίψιμο, αλλά και με το στοματικό.

Και αφού ο κλειτοριδικός οργασμός είχε τόσο μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό, οι ερευνητές ρώτησαν τις συμμετέχουσες ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει η επαφή εκείνη τη στιγμή ώστε να επιτευχθεί η κορύφωση. Το 81,7% είπε ότι το μυστικό βρίσκεται στο σωστό ρυθμό. Με άλλα λόγια, υποστήριξε πως θέλουν οι κινήσεις να γίνονται σε συγκεκριμένο ρυθμό για να φτάσει σε οργασμό.

Πηγή: marieclaire.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X