ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι άντρες λένε ποιο είναι το καλύτερο γυναικείο στήθος

Η έρευνα «μίλησε» και ιδού τα αποτελέσματα

Ένα ωραίο στήθος ποτέ δεν περνά απαρατήρητο. Όχι μόνο απ’ τα μάτια μας, αλλά και των άλλων γυναικών. Την απάντηση στο επίμαχο ερώτημα «μικρό ή μεγάλο στήθος» έδωσαν 2.000 άντρες και γυναίκες (1000 στις ΗΠΑ και 1000 στην Ευρώπη) στο site Psychology Today και τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Τα αποτελέσματα σχολίασε η Vinita Mehta Ph.D. 

Σύμφωνα με την dr Mehta, το πιο σημαντικό στοιχείο της έρευνας ίσως είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των γυναικών, συγκεκριμένα το 65%, δηλώνει ικανοποιημένη με το στήθος της, αφήνοντας αρκετά πίσω εκείνες που νιώθουν δυσαρεστημένες με το μέγεθος του στήθους τους ή απλά δεν τους κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, και αντιστοιχούν στο 35%.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η ομάδα του Psychology Today το 11% των αντρών προτιμά γυναίκες με μικρό στήθος, ενώ μόλις το 9,1% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι θα ήθελε να φορά μικρότερο νούμερο σουτιέν. Ενδιαφέρον, όμως, έχει ότι ούτε οι άντρες ούτε οι γυναίκες έδειξαν να έχουν προτίμηση σε πολύ μεγάλα στήθη, μεγέθους DD, DDD ή E. Τελικά το μέγεθος C αποδείχθηκε το πιο επιθυμητό μέγεθος, με το 48,5% των αντρών και το 52,3% των γυναικών να το θεωρεί το ιδανικό.

Που θα βρούμε τις γυναίκες με το τέλειο στήθος; Το ιδανικό στήθος, όπως τουλάχιστον αναδείχθηκε απ’ την έρευνα, το έχουν οι Γαλλίδες, οι Αγγλίδες ακολουθούν και μετά θα συναντήσετε: Τις κυρίες από την Πολωνία, τις Ιταλίδες και τις Γερμανίδες.

Αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε αποτελέσματα επειδή στην χώρα μας όχι μόνο δεν γίνονται έρευνες αλλά και εμείς δεν συμμετέχουμε στις διεθνείς προσπάθειες.

Πηγή: newsauto.gr

 

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X