ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Durex γιόρτασε 90 χρόνια επιτυχίες!

Η Νο1 εταιρεία προφυλακτικών στην Κύπρο και στον κόσμο

Η Durex είναι η Νο1 μάρκα προφυλακτικών στον κόσμο και στην Κύπρο! Με πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προφυλακτικά Durex κάθε μέρα.

Η Durex έκλεισε φέτος 90 χρόνια επιτυχιών και το γιόρτασε όπως της αξίζει! Με εορταστικά happenings , η Durex γιόρτασε 90 χρόνια επιτυχίας!

Η κορύφωση ήρθε με ένα από τα πιο hot event του καλοκαιριού, στο NAVA Seaside Beach Bar. Το party ξεκίνησε από τις 4:00μμ και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Διότι η Durex έχει σημαντικούς λόγους να γιορτάσει… Είναι η Νο1 μάρκα προφυλακτικών στον κόσμο και στην Κύπρο! Με πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα Durex κάθε μέρα. Τα προφυλακτικά Durex δεν συμμορφώνονται απλά με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας, τα υπερβαίνουν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την κάθε σας ερωτική εμπειρία, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Εξάλλου, δεν είναι τυχαία η προέλευση του ονόματος του brand: DUrability, REliability, EXcellence (Αντοχή, Αξιοπιστία, Υπεροχή)!

Επίσημος διανομέας των προφυλακτικών “Durex” είναι η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22897300 ή στο info@vel.com.cy 

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X