ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρόνια Πολλά από την Lamberts

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Κύπρου, Varnavas Hadjipanayis Ltd

Η διεύθυνση και το προσωπικό της Lamberts Cyprus σας εύχονται καλή χρονιά, με υγεία, χαρά, δύναμη και ευτυχία. Ευχόμαστε το 2021 να είναι γεμάτο με καλές ειδήσεις για όλους μας. Ας το υποδεχθούμε με χαμόγελο, ελπίδα και αισιοδοξία.

H Lamberts παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων βιταμινών, μετάλλων, βοτάνων, ιχθυελαίου και γλυκοζαμίνης, καθώς και πιο εξειδικευμένα προϊόντα.

Ανοσοποιητικό

Πολυβιταμίνες

Βιταμίνες

Σκευάσματα Γλυκοζαμίνης

Αθλητική Διατροφή

Παιδική Διατροφή

Σκευάσματα Μεταβολισμού

Μέταλλα

Αμινοξέα

Φιλικά Βακτήρια και Πρεβιοτικά

Συμπληρώματα Πέψης

Omega 3

Συνένζυμο Q

Βότανα

 

Ποιοι είμαστε:
Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας.

Η φιλοσοφία της Lamberts για την υγεία σχετίζεται με σαφή επιστημονικά δεδομένα.

Αναπτύσσουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας που υποστηρίζονται από έγκυρη επιστημονική έρευνα.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται μετά από έρευνα και σε συνεργασία με γιατρούς, ερευνητές και πανεπιστήμια. Διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και οι ετικέτες των προϊόντων παρέχουν ακριβή περιγραφή για τα συστατικά και τα έκδοχα που χρησιμοποιούνται. Η Lamberts είναι ο κύριος προμηθευτής των γιατρών και των practitioners στη Μεγάλη Βρετανία.

Όλα τα προϊόντα, παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αγγλία, με φαρμακευτικά standards και υψηλές προδιαγραφές, τις οποίες δεν μπορεί να προσεγγίσει καμιά αντίστοιχη εταιρεία.

Tα προϊόντα της Lamberts, αποστέλλονται στους επαγγελματίες υγείας, σε περισσότερες από 39 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS