ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δριμύ κατηγορώ Αριστοτέλους κατά Αλέξη Κούγια

Δεν μάσησε τα λόγια της η παρουσιάστρια

Τους λόγους που δεν βγάζει στο τηλέφωνο τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, εξήγησε το απόγευμα της Δευτέρας, 1 Μαρτίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Με Αγάπη Χριστιάνα η οποία φιλοξένησε τηλεφωνικώς τον δικηγόρο μέσα στην περασμένη εβδομάδα, ανέφερε ότι θα ήθελε απ’ αυτόν αρκετές εξηγήσεις για όλα βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον πελάτη του, εντούτοις, δεν θα το κάνει για κάποιες σοβαρές διαφωνίες της.

«Δεν θα κάνουμε διάλογο γιατί θα κλείσει το τηλέφωνο τη στιγμή που θέλει ο ίδιος, απαντώντας στα ερωτήματα που μόνο ο ίδιος θέλει χωρίς να προχωρήσει και σε όλα τα υπόλοιπα. Επίσης, ο πιο σημαντικός λόγος, θεωρώ η στάση του είναι τόσο επιθετική που έχει γίνει για εκφοβισμό αυτών που έχουν μιλήσει. Δεν θα ήθελα γιατί έχει μιλήσει τόσο υποτιμητικά για ομοφυλόφιλα άτομα...», είπε η παρουσιάστρια.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, ο δικηγόρος έκλεισε αιφνιδίως το τηλέφωνο, προκαλώντας την έκπληξη της παρουσιάστριας του Alpha Κύπρου. Σημειώνεται ότι την ίδια τακτική έχει ακολουθήσει και σε άλλες τηλεφωνικές του παρεμβάσεις σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση