ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GNTM 3: Ο πρώτος καυγάς της σεζόν

Πώς η φωτογράφιση του Παναγιώτη δίχασε τους κριτές

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ένταση και τον πρώτο καυγά είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GMTN. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης απαιτητικής φωτογράφισης του φετινού Greece’s Next Top Model, αγόρια και κορίτσια ετοιμάζονται για το πρώτο «πλατό» του διαγωνισμού. Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν απέναντι στους 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί και κρίθηκαν για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς. Πώς κατάφερε ο Παναγιώτης να προκαλέσει ένταση στην κριτική επιτροπή του #gntmGR; Στη διάρκεια της κριτικής του παίκτη, οι τέσσερις κριτές κατάφεραν να έρθουν σε κόντρα. Στην αρχή ο Δημήτρης Σκουλός είπε ότι: «Δεν είναι ωραία σαν εικόνα», με τη Ζενεβιέβ να του απαντά: «Δε θέλεις να δεις πια τον Άτλαντα, είναι ένας άντρας που είναι όμορφος και κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του». Τότε πήρε τον λόγο ο Άγγελος Μπράτης λέγοντας ότι: «Είναι η νέα γενιά πιο άνετη με τη σεξουαλικότητά της, το ντύσιμό της, να φορούν ό,τι θέλουν; Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία συμβαίνει και στη μόδα».

Μιλώντας στη κάμερα του διαγωνισμού, ο Παναγιώτης ανέφερε: «Μπορεί να φάνηκε θηλυπρεπές, αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι γουστάρω. Όλοι γύρο μου το ξέρουν πολύ καλά, δεν το κρύβω».
Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα αγόρια αν θα τολμούσαν να βάλουν γυναικεία ρούχα και να κάνουν πασαρέλα. Ανάμεσα σ’ εκείνους που απάντησαν αρνητικά ήταν και ο Αιμιλιάνο, οι δηλώσεις του οποίου έκαναν την Ρασέλ να… βγει από τα ρούχα της.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση