ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνέντευξη Harry-Meghan: Η μυστική συμφωνία που κανείς δεν γνώριζε

Η συμφωνία του ζεύγους με την Oprah Winfrey που αφορούσε τον παππού του πρίγκιπα

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle παραμένει πρώτο θέμα συζήτησης τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και σε άλλα σημεία του πλανήτη. Οι βόμβες που έριξαν στο παλάτι ήταν πολλές και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη, πέραν από την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού που έλεγε ότι τα όσα ειπώθηκαν θα διερευνηθούν.

«Ήθελαν ο κόσμος να κατανοήσει γιατί αυτοί έλαβαν την απόφαση που πήραν (το Megxit) και τι έχουν περάσει και θεωρώ πως το πέτυχαν»

Η παρουσιάστρια του CBS, Gayle King, αποκάλυψε πριν λίγες ώρες τη μυστική συμφωνία που είχε το ζεύγος με την παρουσιάστρια, Oprah Winfrey, και αφορούσε τον παππού του Harry, πρίγκιπα Φίλιππο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν θα προβαλλόταν η συνέντευξη στις 7 Μαρτίου από το CBS, όπως ήταν προγραμματισμένο, αν ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος βρισκόταν στον νοσοκομείο, έφευγε από τη ζωή.

Επίσης, η King προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και αποκάλυψε τον λόγο που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παραχώρησαν την συνέντευξη στην Oprah.

«Νομίζω πως ο Harry και η Meghan έχουν και οι δύο περάσει τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια και πραγματικά, προσπάθησαν να το λύσουν ιδιωτικά. Προσπάθησαν, αλήθεια, να λάβουν βοήθεια, αλλά τίποτα δεν έγινε. Έτσι, νομίζω, πως ήθελαν ο κόσμος να κατανοήσει γιατί αυτοί έλαβαν την απόφαση που πήραν (το Megxit) και τι έχουν περάσει και θεωρώ πως το πέτυχαν. Θεωρώ ότι ήταν πολύ γενναίο για εκείνη και τον Harry να αποκαλύψουν όσα είπαν», ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής CBS This Morning.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση