ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ariana Grande

Το ζευγάρι επιτέλους επιβεβαίωσε τη σχέση του

Η Ariana Grande παρουσίασε επίσημα στον κόσμο το νέο της αγόρι, τον μεγιστάνα των κτηματομεσιτικών Dalton Gomez.

Το εξαιρετικά χαμηλών τόνων ζευγάρι κατάφερε να μην δημοσιοποιήσει τη σχέση του τον τελευταίο χρόνο, αλλά η Grande την επιβεβαίωσε όταν οι δύο τους εμφανίστηκαν μαζί στο νέο βίντεό της με τον Justin Bieber , “Stuck with U.” Αυτή είναι η πρώτη δημόσια σχέση της Grande από τότε που χώρισε με τον σταρ του Saturday Night Live, Pete Davidson.

Φέμες για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν για πρώτη φορά τον Μάρτιο όταν οι δύο τους εντοπίστηκαν να φιλιούνται σε ένα μπαρ, αλλά το ζευγάρι συνέχισε να διατηρεί χαμηλό προφίλ για τη σχέση του. Δες παρακάτω όλα όσα ξέρουμε για τον ανερχόμενο μεγιστάνα ακινήτων και την ποπ τραγουδίστρια:

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020.
Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στις αρχές της χρονιάς, αλλά η Grande επέμεινε να διατηρήσει τη σχέση τους όσο το δυνατόν πιο μυστική, μετά τη δημοσιότητα που είχε πάρει η προηγούμενη με τον Pete Davidson.

Ο GOMEZ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ KTHMATΟΜΕΣΙΤΗΣ
Ο Gomez δεν είναι μέρος της βιομηχανίας ψυχαγωγίας, αλλά μάλλον ένας εκκολαπτόμενος μεγιστάνας ακινήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται ως αντιπρόσωπος για τον όμιλο Aaron Kirman, μια πολυτελή εταιρεία ακινήτων στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το βιογραφικό στο επίσημο προφίλ του στον ιστότοπο της επιχείρησης, ο Gomez “έχει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια της A-list” και είναι γνωστός για τις “εκτεταμένες γνώσεις του στους τομείς της αρχιτεκτονικής και των πολυτελών κτημάτων”.

Πηγή: marieclaire.gr

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

X