ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρόγραμμα της Formula 1 και του MotoGP αυτό το τριήμερο

Για ακόμη μια φορά, Formula 1 και MotoGP συμπίπτουν στην ίδια εβδομάδα

Έτοιμοι για ακόμη ένα πλήρες αγωνιστικό τριήμερο είναι όλοι οι φίλοι των motorsports, καθώς Formula 1 και MotoGP είναι έτοιμα για δράση! Μάλιστα, αμφότερα τα πρωταθλήματα θα βρίσκονται στην Ιταλία, η Formula 1 στο Μουτζέλο και το MotoGP στο Μισάνο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι για τη Formula 1 είναι ένα πολύ ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο. Για πρώτη φορά μια ομάδα που συμμετέχει στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ φτάνει τις συμμετοχές σε 1.000 Γκραν Πρι και η ομάδα αυτή δεν είναι άλλη από τη Ferrari! Όλη η διοργάνωση έχει αφιερωθεί στη Scuderia λοιπόν και για αυτό ο αγώνας γίνεται στο Μουτζέλο, σε μια πίστα που δεν έχουμε δει ποτέ επίσημο αγώνα F1.

Όπως πάντα θα δούμε τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών, δύο την Παρασκευή και μια το σάββατο, ενώ στη συνέχεια της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες δοκιμές. Την Κυριακή, θα γίνει ο μεγάλος αγώνας. Το πρόγραμμα είναι το ίδιο και για το MotoGP, απλά σε αυτή την περίπτωση έχουμε ακόμη μια περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών το Σάββατο, πριν από τις κατατακτήριες, οπότε συνολικά, είναι τέσσερις. Η μετάδοση της Formula 1 θα γίνει μέσω της ΕΡΤ και του Cosmote Sport 5 HD, ενώ του MotoGP, αποκλειστικά από τη συχνότητα του Cosmote Sport 7 HD. Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα σε ώρες Ελλάδας.

Formula 1
Παρασκευή, 11 Σεπτέμβρη

12:00: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
16:00: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 12 Σεπτέμβρη

13:00: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
16:00: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 13 Σεπτέμβρη

16:10: Αγώνας

MotoGP
Παρασκευή, 11 Σεπτέμβρη

10:55: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
15:10: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 12 Σεπτέμβρη

10:55: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
14:30: Τέταρτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
15:10: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 13 Σεπτέμβρη

15:00: Αγώνας

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X