ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Lada Vesta σε… πιρουέτες από την ρώσικη αστυνομία (Vid)

Δεν πήγε και τόσο καλά η επίδειξη όπως θα δείτε και στο βίντεο

Τα σώματα ασφαλείας πρέπει να έχουν ανεπτυγμένες οδηγικές ικανότητες, τις οποίες κατά καιρούς επιδεικνύουν και στο κοινό. Τα πράγματα όμως δεν κυλούν πάντα έτσι όπως τα θέλουμε, όπως φαίνεται και στο ακόλουθο βίντεο με πρωταγωνιστή ένα Lada Vesta.

Η ρώσικη αστυνομία στρατού είναι εκείνο το τμήμα που μεταξύ άλλων συνοδεύει φορτηγά και προσωπικό του στρατού εν καιρό ειρήνης (από ό,τι καταλαβαίνουμε) από και προς το σημείο προορισμού τους.

Οι οδηγοί των περιπολικών πρέπει να διαθέτουν συγκεκριμένες ικανότητες σημαντικά υψηλότερου επιπέδου από τον μέσο οδηγό, ώστε να μπορούν να εκτελούν και ελιγμούς με χειρουργική ακρίβεια, ελιγμοί που μπορεί να αποδειχθούν και σωτήριοι σε ενδεχόμενη επίθεση σε ένα κομβόι.

Ένας από αυτούς του ελιγμούς αποφυγής είναι και η αναστροφή 180 μοιρών με όπισθεν και υψηλή ταχύτητα στην οποία και εκπαιδεύονται οι οδηγοί. Το βίντεο που ακολουθεί προέρχεται από μαγνητοσκοπημένη επίδειξη του συγκεκριμένου σώματος ασφαλείας η οποία δεν… κύλησε τόσο καλά όσο θα επιθυμούσαν οι συμμετέχοντες αλλά και οι υψηλά ιστάμενοι.

Ο λάθος χειρισμός του οδηγού οδήγησε το κακόμοιρο Lada Vesta που θα δείτε στις οθόνες σας σε… γυμναστικές επιδείξεις για τις οποίες φυσικά και δεν έχει κατασκευαστεί. Ευτυχώς, όπως φαίνεται κανένας δεν τραυματίστηκε στο συμβάν. Η συνέχεια επί της οθόνης.

newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Από τις αρχές του 2020 και μέχρι τα μέσα του 2021 η Audi θα παρουσιάσει 7 διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος του νέου A3
 |  AUTO
X