ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι μέλλει γενέσθαι με την ένσταση των 4 ομάδων κατά της Ducati

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπορεί ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο να κέρδισε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι θα κριθεί «στα χαρτιά».

Ο πρώτος αγώνας της φετινής χρονιάς μπορεί να ολοκληρώθηκε με νίκη της Ducati του Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ωστόσο κάποιοι φαίνεται ότι έχουν αντίθετη άποψη, καθώς Aprilia, KTM, Honda και Suzuki κατέθεσαν ένσταση για το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου Γκραν Πρι.

Οι 4 ομάδες ισχυρίζονται ότι οι μοτοσυκλέτες Ducati χρησιμοποίησαν δύο νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, τόσο στο εμπρός σύστημα, όσο και στο ψαλίδι, τα οποία δεν είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η επιτροπή του αγώνα απέρριψε την αρχική ένσταση, θεωρώντας ότι η Ducati δεν διέπραξε κάτι μεμπτό ενάντια στους ισχύοντες κανονισμούς, με τον Ντοβιτσιόζο να διατηρεί τη νίκη του σε πρώτη φάση. Όμως όπως ανακοίνωσαν οι 4 ομάδες κατέθεσαν έφεση, με την υπόθεση να οδεύει προς το δικαστήριο εφέσεων του MotoGP, το οποίο θα αποφασίσει για το κατά πόσο οι εν λόγω καταγγελίες έχουν βάση...

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X