ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ricciardo: «Δεν είναι τόσο πίσω η Renault»

Ο Αυστραλός μετράει δύο εγκαταλείψεις στα Grand Prix της Μελβούρνης και του Σακχίρ

Αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν παρουσιάστηκε ο Daniel Ricciardo, παρά το δύσκολο ξεκίνημα που έχει κάνει με τη Renault.

Ο Αυστραλός μετράει δύο εγκαταλείψεις στα Grand Prix της Μελβούρνης και του Σακχίρ, ενώ είναι ξεκάθαρο πως η R.S.19 δεν έχει το επίπεδο απόδοσης που είχε συνηθίσει στη Red Bull Racing. Ωστόσο ο «Honey Badger» εστιάζει στα θετικά!

«Είναι ακόμα νωρίς αλλά, η υβριδική μας μηχανή, μπορεί να μην έχει κάνει άλματα σε απόδοση, έχει όμως σίγουρα βελτιωθεί. Αυτό είναι σημαντικό. Όσο για το σασί, με είχαν προειδοποιήσει πριν οδηγήσω το μονοθέσιο πως υποφέρει λίγο περνώντας από αναπηδήσεις και κερμπ, σίγουρα είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθούμε. Όμως δεν πιστεύω πως είμαστε πολύ πίσω. Και σύμφωνα με όσα λέει ο Nico (Hulkenberg), τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι», είπε ο Ricciardo στο Fox Sports Australia.

Ο επόμενος αγώνας είναι στις 14 Απριλίου, στην Κίνα. Πρόκειται για το Grand Prix #1000 του μαγικού κόσμου της Formula 1 και το NewsAuto θα είναι εκεί!

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Auto  |  Formula 1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

2019 TEST CHAMPION – TURANZA T005

2019 TEST CHAMPION – TURANZA T005

Η Bridgestone πήρε την πρώτη θέση, χάρη στις καλύτερες επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα
Προωθητική Ενέργεια
 |  AUTO
Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Μεγάλοι χώροι, άνεση και πολυχρηστικότητα εσωτερικών χώρων για το μοντέλο του Γάλλου κατασκευαστή.
 |  AUTO
X