ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Renault: «Η Red Bull οφείλει όσα έχει πετύχει και σε εμάς»

Ο επικεφαλής της γαλλικής ομάδας, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ, δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει τη συμβολή της Renault στις επιτυχίες της Red Bull

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Φαίνεται ότι το «διαζύγιο» μεταξύ Renault και Red Bull δεν έχει «ξεπεραστεί» πλήρως, καθώς οι «σπόντες» εκατέρωθεν δεν λένε να σταματήσουν, όπως ακριβώς είδαμε να συμβαίνει και στο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του Netflix, «Formula 1: Drive to Survive», μεταξύ των δύο επικεφαλής των ομάδων, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ και Κρίστιαν Χόρνερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ευτυχισμένος γάμος καταλήγει σε διαζύγιο, άρα δεν προκαλεί εντύπωση ότι μια συνεργασία που έφερε τέσσερις συνεχόμενους τίτλους, έληξε τόσο άδοξα. Η αιτία που έφερε την φθορά μέχρι τους οριστικούς τίτλους τέλους, είναι η υβριδική εποχή του V6 κινητήρα της Renault, με τους ανθρώπους της Red Bull να «γκρινιάζουν» έως και δημόσια για τις επιδόσεις του.

Ωστόσο φαίνεται ότι ο Αμπιτεμπούλ το κρατάει «μανιάτικο» στον Χόρνερ, καθώς όπως δήλωσε: «Ένα πράγμα το οποίο μπορούμε να πιστώσουμε στον Κρίστιαν Χόρνερ, είναι η φανταστική επικοινωνιακή στρατηγική που είναι μέρος της τακτικής που ακολουθούν ως ομάδα».

Για να συμπληρώσει: «Δεν είναι ούτε η πρώτη ομάδα, ούτε η τελευταία που χρησιμοποιεί κάθε όπλο, ακόμη και δημοσιογράφους για να επηρεάζει την κοινή γνώμη. Μάλιστα διάβασα χθες πως ο Μαξ (Φερστάπεν) είναι στην ευχάριστη θέση να πάρει ποινή κινητήρα. Πραγματικά εκπλήσσομαι».

Τέλος σχετικά με τον κινητήρα της γαλλικής ομάδας τόνισε ότι «δεν ήταν στο απαιτούμενο επίπεδο το 2014 και το 2015, ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν ελαφρυντικά που πρέπει να εξεταστούν. Ξέρετε, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι γιατί και η Renault συνέβαλε στο να κάνει τη Red Bull αυτό που είναι σήμερα κερδίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα στη σειρά. Από οικονομική άποψη με χορηγούς, από τεχνολογική άποψη με ταλαντούχους ανθρώπους, η Red Bull είναι αυτή που είναι σήμερα χάρη και στην Renault».

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Τέλος από τη Williams o Κουμπίτσα

Τέλος από τη Williams o Κουμπίτσα

Είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Audi ώστε να τρέξει για λογαριασμό της στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού
 |  AUTO
Hyundai 45 EV CONCEPT

Hyundai 45 EV CONCEPT

Αποκαλυπτήρια στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2019 της Φραγκφούρτης!
 |  AUTO
X