ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χάμιλτον στο MotoGP και ο Ρόσι στη Formula 1!

Στα σκαριά βρίσκεται το σχέδιο εταιρείας ισοτονικών ποτών, σύμφωνα με το οποίο ο Λιούις Χάμιλτον θα οδηγήσει τη μοτοσικλέτα του Ρόσι και ο «Γιατρός» το μονοθέσιο του Βρετανού

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Λιούις Χάμιλτον ανυπομονεί, να οδηγήσει μία μοτοσικλέτα του MotoGP. Αυτό δήλωσε ο Βρετανός, που πετάχτηκε το Σάββατο στο Κατάρ, για να παρακολουθήσει τις κατατακτήριες δοκιμές του πρώτου αγώνα της εφετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας MotoGP και να αναχωρήσει ακολούθως για την Αυστραλία, όπου ξεκινά την Κυριακή 17 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Formula 1. Ο Λιούις υπογράμμισε, ότι είναι «100% βέβαιος», ότι θα το καταφέρει εντός του 2019. «Θέλω να το κάνω και προετοιμάζομαι ήδη γι αυτό», αποκάλυψε ο οδηγός της Mercedes.

Μόλις τον Δεκέμβριο του 2018 είχε οδηγήσει ο Χάμιλτον ένα Superbike στην πίστα, όμως τώρα θέλει περισσότερα. «Μέχρι τώρα είχα μόνον δυόμιση ημέρες δοκιμών. Άρα χρειάζομαι περισσότερο χρόνο οδήγησης στην πίστα. Και φυσικά θα ήθελα να οδηγήσω στο τέλος μία μοτοσικλέτα του MotoGP. Αυτό είναι το όνειρό μου».

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για κάτι τέτοιο είναι το πιεσμένο πρόγραμμα του πέντε φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 και οι υποχρεώσεις του με τη Mercedes. «Αν δεν έτρεχα εφέτος σε αγώνες, τότε θα καβαλούσα μία μοτοσικλέτα και θα έκανα κάπου δοκιμές. Δεν είμαι απίστευτα γρήγορος, αλλά ούτε και εντελώς χάλια. Πρέπει πιθανότατα να συνεχίσω να προπονούμαι», συμπλήρωσε ο Λιούις και αποκάλυψε, ότι παρακολουθεί συνεχώς το πρωτάθλημα MotoGP, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να περιγράψω, πόσο πολύ λατρεύω, να παρακολουθώ το MotGP. Θαυμάζω τους οδηγούς και τι μπορούν να κάνουν πάνω στις μοτοσικλέτες τους».

Ο ίδιος ήταν ανέκαθεν φίλος των δύο τροχών και ήθελε να αποκτήσει ήδη από την ηλικία των πέντε ετών μία μοτοσικλέτα, ωστόσο ο πατέρας του θεωρούσε κάτι τέτοιο πολύ επικίνδυνο και του είχε αγοράσει ένα καρτ!

Όπως φαίνεται πάντως, ο Χάμιλτον δεν πρόκειται μόνον να εκπληρώσει εντός του 2019 μόνον το όνειρό του να οδηγήσει μία μοτοσικλέτα του MotoGP, αλλά πιθανότατα θα κοντραριστεί και με τον θρύλο του αθλήματος, Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «Γιατρός» έχει τρέξει μέχρι τώρα σε αρκετά ράλι και αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων, αποδεικνύοντας και εκεί εξαιρετικές ικανότητες. Ετσι, μία γνωστή εταιρεία ισοτονικών ποτών ετοιμάζει για εφέτος μία «τράμπα», που θα περάσει σίγουρα στην ιστορία, καθώς –σε περίπτωση υλοποίησής της- θα οδηγήσει ο Βάλε τη Mercedes του Χάμιλτον και ο Βρετανός τη Yamaha του Ρόσι! Το σχέδιο βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και δεν είναι βέβαιο, ότι θα πραγματοποιηθεί εφέτος. Ωστόσο για τους φίλους των μηχανοκίνητων αθλημάτων θα αποτελούσε σίγουρα μία μοναδική εμπειρία!

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X