ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χάμιλτον έχει μιλήσει με τη Mercedes για το σενάριο… Ferrari

Ο Βρετανός συζήτησε με ανθρώπους της Σκουντερία

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον Lewis Hamilton ντυμένο στα κόκκινα χρώματα της Scuderia Ferrari; Ακόμα κι αν όχι, δεν θα έπρεπε να αποκλείσετε αυτή την πιθανότητα…

Κι αυτό διότι ούτε εκείνος το κάνει – μάλιστα όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να μετακομίσει στο Μαρανέλο.

«Πρέπει απλά να αποδεχθείς πως είναι μάλλον στη σκέψη κάθε οδηγού το να οδηγήσει κάποια στιγμή για τη Ferrari. Είναι η πιο εμβληματική, η πιο ιστορική ομάδα και σέβομαι απόλυτα την επιθυμία να οδηγήσει κάποιος για αυτή. Ακόμα και εντός της ομάδας μας έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση, έχουμε μιλήσει σχετικά με τον Lewis. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το τελευταίο συμβόλαιό μας. Πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος και να κατανοείς πως οι οδηγοί θέλουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα, να βρουν νέες προκλήσεις», είπε ο Αυστριακός στου εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο του Grand Prix Ισπανίας.

Έναν αγώνα τον οποίο ο Βρετανός κέρδισε, ανακτώντας τα ηνία στη βαθμολογία των οδηγών. Ο Hamilton δεσμεύεται με συμβόλαιο με τα ασημί βέλη έως το τέλος του 2020. Και παρότι είναι ήδη 34, ουδείς γνωρίζει αν τότε θα πατήσει φρένο στην καριέρα του στη Formula 1 ή…

Πάντως ο Wolff θεωρεί πως όσο δελεαστικό κι αν είναι να δοκιμάσει την τύχη του στο Μαρανέλο, ο Lewis δεν θα θέλει να φύγει αν η Mercedes διατηρήσει τα σημερινά επίπεδα απόδοσης.

«Νομίζω πως του παρέχουμε ένα μονοθέσιο ικανό να καλύψει κάθε του στόχο. Αν συνεχίσουμε να το κάνουμε και συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο απόδοσης, δεν έχει λόγο να φύγει. Όμως ακόμα κι αν κάποια στιγμή χωρίζουν οι δρόμοι μας, αυτό θα γίνει σε καλό κλίμα. Χωρίς δράμα», τόνισε ο Wolff.

newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Hyundai 45 EV CONCEPT

Hyundai 45 EV CONCEPT

Αποκαλυπτήρια στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2019 της Φραγκφούρτης!
 |  AUTO
X