ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Φέτελ ταχύτερος τη 2η μέρα των δοκιμαστικών της Formula 1

Παρέμεινε ο πιο γρήγορος, στο τέλος της προτελευταίας ημέρας των δοκιμαστικών

Το 1.16.841 του Φέτελ με τα πάρα πολύ μαλακά ελαστικά C5 από το πρωί έμεινε ανέπαφο κατά τη διάρκεια της τετράωρης δεύτερης περιόδου της ημέρας, αν και ο Πιέρ Γκασλί με AlphaTauri με τα ίδαι ελαστικά απείχε μόλις 0.225 του δευτερολέπτου από την πρώτη θέση. Το 1.7.118 από την πρωινή έξοδο του Λανς Στρολ κατέληξε ως η τρίτη ταχύτερη επίδοση της ημέρας για την ομάδα της Racing Point.

Πρόβλημα για τον Χάμιλτον

Ο Χάμιλτον είχε σειρά το απόγευμα να οδηγήσει για λογαριασμό της Mercedes. Να σημειώσουμε πως ο Μπότας το πρωί είχε κάνει ένα αξιόλογο 1.17.985 και πέτυχε τον έβδομο χρόνο της ημέρας. Να σημειώσουμε επίσης πως κατά πάσα πιθανότητα η Mercedes κρύβει επιμελώς την απόδοσή της. Για να ξαναγυρίσουμε στον 6κις παγκόσμιο πρωταθλητή που δεν εμφανίστηκε κατά την πρώτη ώρα του απογεύματος. Όταν ο Χάμιλτον τελικά βγήκε στην πίστα, ξεκίνησε με μέση κίτρινη γόμα C3. Αλλά η προσπάθεια του Hamilton τελείωσε άδοξα μετά από 12 γύρους, όταν ο κινητήρας του έσβησε και αυτό προκάλεσε τη μοναδική κόκκινη σημαία του απογεύματος. Ο Χάμιλτον δεν επανεμφανίστηκε και πάλι, καθώς η Mercedes αποκάλυψε ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από μια ανωμαλία πίεσης λαδιού που οδήγησε στη διακοπή του κινητήρα ως προφύλαξη. Ο Χάμιλτον τελείωσε την ημέρα μόλις με 14 γύρους, με τον 13ο και τον πιο αργό χρόνο 1.22.425 με C3 ελαστικά.

 Ο Φέτελ μετά την κόκκινη σημαία του Χάμιλτον, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του κάνοντας άλλους 96 γύρους περισσότερους από τους 49 που καταγράφηκε το πρωί.

Η κατάταξη ολοκληρώθηκε ως εξής:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Ferrari Purosangue: Έρχεται το 2022

Ferrari Purosangue: Έρχεται το 2022

Οι Ιταλοί επιβεβαίωσαν το όνομα Purosangue, που σημαίνει “καθαρόαιμο” και θα αφορά στο αυτοκίνητο παραγωγής
 |  AUTO
X