ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπότας: «Είχα πρόβλημα με τον συμπλέκτη...»

Προβληματισμένος παρά την δεύτερη θέση ο Βάλτερι Μπότας που δεν κατάφερε κάτι καλύτερο και του έφταιγε ο συμπλέκτης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Μπότας με την πρώτη θέση στα δοκιμαστικά, πίστευε πως αν κρατούσε την πρωτοπορία στους πρώτους γύρους, θα μπορούσε να ελέγξει τον αγώνα.

Αλλά δεν του πήγε τόσο καλά η εκκίνηση. Και ως να μην έφτανε αυτό, είχε και τον Φέτελ να τον πιέζει από την εξωτερική της πρώτης στροφής, με αποτέλεσμα να ρισκάρει ένα ατύχημα. Ο Μπότας κατάφερε να μην ακουμπήσει ούτε με τον Χάμιλτον από δεξιά του ούτε με τον Φέτελ από αριστερά του, αλλά είδε την πρώτη θέση να κάνει φτερά...

Ο ίδιος το εξηγεί κάπως έτσι: «Ήταν αρκετά σφιχτός όλος ο αγώνας, αλλά έχασα την πρωτοπορία από την αρχή. Υπήρξε κάποια παράξενη συμπεριφορά στον συμπλέκτη, καθώς έπιανε απότομα και απελευθερωνόταν απότομα, κάτι που δεν είχα αισθανθεί ποτέ πριν. . και αυτό μου στοίχισε μια καλή εκκίνηση.

Στο τέλος της ευθείας είδα τον Σεμπ δίπλα μου υπεραισιόδοξο πως θα καταφέρει να με περάσει, αλλά με στρίμωξε δίπλα στον Λιούις. Δεν ακουμπήσαμε και επίσης ο Σέμπ έχασε την επαφή μαζί μας και αυτό ήταν. Σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα είχα έλεγχο απλά φρόντισα να μην χάσω την θέση μου. Εντάξει είμαι ευχαριστημένος με την δεύτη θέση και με το γεγονός πως κάναμε το 5ο σερί 1-2. Τώρα θα δω πως δεν θα έχω αυτό το πρόβλημα στους επόμενους αγώνες».

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Hyundai 45 EV CONCEPT

Hyundai 45 EV CONCEPT

Αποκαλυπτήρια στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2019 της Φραγκφούρτης!
 |  AUTO
X