ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MotoGP: Άπιαστος ο Βινιάλες πήρε την πρώτη pole της χρονιάς

Ένας εκπληκτικός Βινιάλες πήρε μια εντυπωσιακή pole position για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς με τον Ντοβιτσιόζο 2ο και τον Μαρκ Μάρκεθ 3ο. Ο Ρόσι μόλις 14ος

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Βινιάλες συνέχισε το καλό σερί απόδοσης που είχε και κράτησε τον Ντοβιτσιόζο της Ducati 0,198 δευτερόλεπτα πίσω του, ενώ ο Μάρκεθ έμεινε 3ος μόλις ένα χιλιοστό πιο αργός από τον Ντοβιτσιόζο. Στις πρώτες φάσεις των κατατακτήριων, ο Βινιάλες έθεσε νωρίς ένα εμφατικό 1.53.844 δευτερόλεπτα, με τον Νακαγκάμι και τον Κουαρταραρό να ακολουθούν.

Ο Βινιάλες, συνεχώς πρόσεχε μην τραβήξει κάποιον πίσω του και του δώσει φόρα και βελτιώσε τον χρόνο του με 1.53.546 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μόλις γρήγορο γύρο του.

Ο Μίλερ κατάφερε να κατέβει και αυτός στο 153.809 αλλά έπεσε στη στροφή 2 αμέσως μετά. Ο πονηρός Μάρκεθ, κόλλησε πίσω από τον Πετρούτσι και στον τελευταίο γύρο και ενώ είχε πέσει η σημαία κατάφερε με το slipstreaming να σκαρφαλώσει στην 3η θέση.

Εντυπωσιακός ο Κουαρταραρό που σημείωσε μια εντυπωσιακή 5η θέση. Απογητευτικός ο Βαλεντίνο Ρόσι που δεν «το βρήκε» πουθενά και έμεινε μόλις 14ος. Άτυχος και ο Χόρχε Λορένθο που έπεσε στο Q1 και έμεινε 15ος.

Δείτε την αυριανή σχάρα εκκίνησης:

 

 

 

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X