ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mobilize: Μία διαφορετική προσέγγιση για την αυτοκίνηση από τη Renault

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Με εμπνευσμένα workshops, ψυχαγωγικές ψηφιακές εμπειρίες και ενημερωτικές συναντήσεις, η μάρκα Mobilize, το πιο καινούριο, 4ο business unit του Renault Group, παρουσίασε μια μοναδική προσέγγιση στη βιώσιμη κινητικότητα.

Μια κίνηση που, σύμφωνα με τον Όμιλο, θα αντιπροσωπεύει στο μέλλον σχεδόν το 30% του συνολικού κύκλου εργασιών του. Τα πάντα αφορούν στην ατομική αλλά και την κοινόχρηστη μετακίνηση. Τα νέα μοντέλα αστικής μετακίνησης (Mobilize Duo) και άλλες υπηρεσίες που προορίζονται για κοινόχρηστες μετακινήσεις (Zity by Mobilize, Mobilize Share και Mobilize Limo) παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Σαλονιού στο Παρίσι. Πολύ σύντομα, το δίκτυο Mobilize Fast Charge θα προσφέρει στους χρήστες την απαράμιλλη εμπειρία μίας υπερ-ταχείας φόρτισης. Παράλληλα, το Solo Concept και το Ileo Concept θα γίνουν τα απαραίτητα μέσα για τις ενεργειακές απαιτήσεις και τις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη του αύριο.

Μέσω του Mobilize, ο Όμιλος Renault, σκοπεύει να λανσάρει νέους σταθμούς φόρτισης, προγράμματα σέρβις, λύσεις μεταφοράς μηδενικών εκπομπών και καινοτόμα προγράμματα ανακατασκευής οχημάτων με σκοπό την προώθηση ενός νέου μοντέλου ιδιοκτησίας και χρήσης οχημάτων.

CHARGE PASS MOBILIZE char pilakoutas renault cyprus

Το Mobilize Duo, που παρουσιάστηκε εκεί, είναι ένα αστικό EV (κάτι σαν το γνωστό Renault Twizy) διαθέτει διάταξη καθισμάτων σε σειρά και πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω. Θα είναι διαθέσιμο για μίσθωση από λίγα λεπτά μέχρι και μεγαλύτερς περιόδους μέσω μιας συνδρομητικής υπηρεσίας, ενώ διαθέτει ένα ηλεκτροκινητήρα πίσω. Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Η μια με τελική ταχύτητα τα 45 χιλιόμετρα την ώρα και θα μπορούν να το οδηγήσουν άτομα άνω των 14 ετών χωρίς δίπλωμα και η δεύτερη με τελική ταχύτητα τα 80 χιλιόμετρα την ώρα για κατόχους κανονικής άδειας. Η μέγιστη αυτονομία στην πόλη θα ανέρχεται στα 140 χλμ.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Πέθανε ο Πατρίκ Ταμπέ

Πέθανε ο Πατρίκ Ταμπέ

Ο σπουδαίος οδηγός της Formula 1 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια
 |  AUTO
X