ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Porsche ετοίμαζε μία Dream Team για το Λε Μαν

Η Porsche επιβεβαίωσε το μυστικό της σχέδιο, να λάβει μέρος το 2017 στις ‘’24 Ωρες του Λε Μαν’’ με μία τριάδα οδηγών από τη Formula 1, δηλαδή τους Αλόνσο, Μοντόγια και Χούλκενμπεργκ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τον Απρίλιο του 2017 είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία, ότι η Porsche σχεδίαζε να κατεβάσει στον φημισμένο αγώνα του Λε Μαν ένα αυτοκίνητο με πλήρωμα τρεις οδηγούς από τη Formula 1.

Τώρα επιβεβαιώθηκε αυτή η φήμη από τον Φριτς Εντσινγκερ, διευθυντή μηχανοκίνητων αθλημάτων όλου του ομίλου Volkswagen, o oποίος αποκάλυψε μάλιστα και τα ονόματα των υποψήφιων πιλότων. Ο ένας θα ήταν ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, που είχε νικήσει ήδη το 2015 με την Porsche στο Λε Μαν και οι άλλοι δύο ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Χουάν – Πάμπλο Μοντόγια.

Οι συζητήσεις βρίσκονταν μάλιστα σε καλό δρόμο και το ενδιαφέρον των οδηγών της Formula 1 για να λάβουν μέρος στον γνωστό αγώνα αντοχής ήταν –σύμφωνα με τον Εντσινγκερ- τεράστιο. Ο Μοντόγια επιθυμούσε διακαώς να γίνει μέλος αυτής της τριάδας, επειδή είχε νικήσει ήδη στην Ινδιανάπολη στο πρωτάθλημα IndyCar και στο Μονακό στο πρωτάθλημα της Formula 1, άρα του έλειπε μόνο το Λε Μαν για να πετύχει το πολυπόθητο Triple για κάθε οδηγό αγώνων.

Ωστόσο, ο Κολομβιανός αναγκάστηκε να απαντήσει αρνητικά, γιατί δεν του είχε δώσει άδεια η τότε ομάδα του, ενώ και η Honda δεν ήταν πρόθυμη να επιτρέψει κάτι τέτοιο στον Αλόνσο. Ως γνωστόν, ο Ισπανός έτρεχε τότε με τη McLaren, που χρησιμοποιούσε κινητήρες Honda, ενώ ο αγώνας του Λε Μαν συνέπεσε το 2017 με Γκραν Πρι της Formula 1, κάτι που δυσκόλεψε βεβαίως την κατάσταση.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Από τις αρχές του 2020 και μέχρι τα μέσα του 2021 η Audi θα παρουσιάσει 7 διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος του νέου A3
 |  AUTO
H Porsche Panamera της TopCar!

H Porsche Panamera της TopCar!

Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερα από όσα προσφέρει η Porsche Panamera, η TopCar έχει κάτι να προτείνει
 |  AUTO
X