ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Formula 1: Ζάντφουρτ αντί Βαρκελώνης από το 2020

Ο αγώνας της Ολλανδίας θα πάρει στο καλεντάρι τη θέση του ισπανικού Grand Prix!

Το πλάνο επιστροφής της Ολλανδίας στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 προχωράει με γοργούς ρυθμούς και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί από το 2020!

Σύμφωνα με το έγκυρο Motorsport.com η Liberty Media θέλει να καρπωθεί άμεσα της δημοτικότητας του Max Verstappen και σκοπεύει να πραγματοποιήσει Grand Prix στην πίστα του Ζάντφουρτ!

Κι αν αυτό δεν αποτελεί είδηση αφού είναι σενάριο που ακούμε καιρό, η νέα εξέλιξη είναι πως ο αγώνας της Ολλανδίας θα πάρει στο καλεντάρι τη θέση του ισπανικού Grand Prix!

Κι αυτό διότι η Βαρκελώνη είναι ανάμεσα στις πέντε πίστες που ακόμα δεν έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο τους και έχοντας χάσει την κρατική οικονομική υποστήριξη, το μέλλον του αγώνα της Καταλονίας φαντάζει δυσοίωνο. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Fernando Alonso.

Όσο για την Ολλανδία, έχει να φιλοξενήσει αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 1985 αλλά σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η επιστροφή της έχει ήδη συμφωνηθεί και απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες.

Βέβαια το Ζάντφουρτ, που φιλοξένησε για πρώτη φορά Grand Prix το 1952, θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί ώστε να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες απαιτήσεις της Formula 1.

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Formula 1  |  Auto

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Hyundai 45 EV CONCEPT

Hyundai 45 EV CONCEPT

Αποκαλυπτήρια στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2019 της Φραγκφούρτης!
 |  AUTO
X