ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ferrari: «Δεν περιμένουμε να βελτιωθούμε σύντομα»

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari παραδέχεται ότι σε αυτό το σημείο, δύσκολα θα μπορέσουν να καταφέρουν να πετύχουν κάτι καλύτερο στους επόμενους αγώνες

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Φέτος η Ferrari διανύει μια επιεικώς μέτρια χρονιά και δεν έχουν καταφέρει να πάρουν καλά αποτελέσματα ακόμη. Η κυριαρχία της Mercedes είναι δεδομένη και το μόνο που μπορούν να κάνουν μέχρι στιγμής, είναι να... κάθονται να τους κοιτάνε! Αυτό το γνωρίζει και η ίδια η Ferrari και μάλιστα παραδέχονται πως δύσκολα θα καταφέρουν να εξελιχθούν σύντομα. Ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari είπε:

«Ξέρουμε ότι δεν είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί αυτή τη στιγμή και δεν έχουμε καμία αλλαγή που να έρχεται στο αυτοκίνητό μας, για να βελτιωθούμε και να έχουμε ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Τα προβλήματα που είχαμε από την αρχή της σεζόν παραμένουν» και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «είναι δύσκολο να κρίνουμε αν στον Καναδά θα τα πάμε καλύτερα. Νομίζω ότι θα είμαστε σε καλύτερη φόρμα από ότι στη Βαρκελώνη όμως η Mercedes έχει ακόμη το καλύτερο και το πιο δυνατό αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή. Θα είναι και πάλι αυτοί που θα είναι μπροστά όμως ενδεχομένως το η διαφορά μας να είναι μικρότερη. Αν υπάρξει κάποια ευκαιρία θα είμαστε έτοιμοι να την αρπάξουμε».

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Hyundai 45 EV CONCEPT

Hyundai 45 EV CONCEPT

Αποκαλυπτήρια στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2019 της Φραγκφούρτης!
 |  AUTO
X