ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται τα νέα plug-in υβριδικά VW Tiguan και Arteon

Η Volkswagen επιβεβαίωσε πως το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα plug in υβριδικά

Οι καθυστερήσεις στην παρουσίαση του ID.3, φαίνεται πως δεν έχουν επηρεάσει το σχεδιασμό της VW αναφορικά με την παρουσίαση των νέων της μοντέλων, ενώ η διαρκώς αυξανόμενη απαίτηση του κοινού για υβριδικά και δη, plug in, μοντέλα κάνει «μονόδρομο» την παρουσίαση και άλλων μοντέλων κάτω από την «ομπρέλα» GTE. Η επιβεβαίωση ήρθε πολύ πρόσφατα, πως η γκάμα των GTE μοντέλων θα εμπλουτιστεί μέσα στο 2020 από τις δύο ανάλογες εκδόσεις των Arteon και Tiguan.

Το Tiguan έχει παρουσιαστεί ως πρωτότυπο GTE αρκετά χρόνια πριν, ενώ για το Arteon η VW κατά πάσα πιθανότητα το προορίζει για παρουσίαση ταυτόχρονα με τη face lift εκδοχή του στο μέσο της εμπορικής του πορείας. Θυμίζουμε πως σε αυτή την κατηγορία, η VW έχει ήδη παρουσιάσει το Passat GTE (από το 2015), το οποίο μόλις πέρσι δέχτηκε σημαντικές αλλαγές και αναβαθμίσεις. Ο κινητήρας του είναι ο TSI των 1,4 λίτρων, κάτι που αναμένεται να διατηρηθεί και στην περίπτωση του Arteon GTE, το οποίο και αυτό θα έχει τη δυνατότητα αμιγούς ηλεκτρικής μετακίνησης έως και για 60 χιλιόμετρα απόστασης.

Το Tiguan από την άλλη, είναι ήδη διαθέσιμο ως plug in υβριδικό στην αγορά της Κίνας, για την οποία όμως το μοντέλο έχει λίγο μεγαλύτερο μήκος. Αυτό σημαίνει πως και στην περίπτωση του επιτυχημένου εμπορικά SUV της VW, θα ακολουθηθεί η ίδια πολιτική αναφορικά με την παρουσίαση της GTE εκδοχής του, η οποία αναμένεται να γίνει ταυτόχρονα με την παρουσίαση του face lift.

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X