ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα Suzuki Jimny έτοιμο για το Ράλι Ντακάρ (vid)

Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων Delta 4×4 μετατρέπει το Suzuki Jimny σε αγωνιστικό, τιμώντας παράλληλα το θρυλικό μοντέλο LJ80.

Να θυμηθούμε ότι το LJ80 έκανε την εμφάνισή του στον διάσημο αγώνα Παρίσι-Ντακάρ το 1982, με πλήρωμα τους ιδιοκτήτες της Delta 4×4, Josef Loder και Dr. Alois Schneck και διατηρείται μέχρι σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Έχοντάς το λοιπόν ως βάση, η εταιρεία πήρε ένα τελευταίας γενιάς Jimny και πρώτα από όλα το έβαψε στο αρχικό χρώμα του παλαιότερου μοντέλου, τοποθετώντας μάλιστα και τα αυθεντικά αυτοκόλλητα των χορηγών.

Φυσικά δεν έμεινε εκεί. Πάνω από όλα αποφάσισε να του αυξήσει τις εκτός δρόμου ικανότητες, με το νέο Jimny να διαθέτει πλέον μεγαλύτερη κατά 5 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, έχουν τοποθετηθεί μεγαλύτερα φτερά για να χωρέσουν οι νέοι τροχοί 16 ιντσών, με all terrain ελαστικά Mickey Thompson Baja STZ, διαστάσεων 285/75.

Παράλληλα, για όποιον επιθυμεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο το ύψος, ο βελτιωτής έχει τοποθετήσει αποστάτες, κερδίζοντας +30 mm, ενώ δεν λείπουν το εμπρός bull bar, η σχάρα οροφής και ο απαραίτητος για αυτά τα οχήματα «εργάτης». Να σημειώσουμε ότι το κόστος για όλα τα παραπάνω φτάνει τα €8.500.

newsauto.gr

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Από τις αρχές του 2020 και μέχρι τα μέσα του 2021 η Audi θα παρουσιάσει 7 διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος του νέου A3
 |  AUTO
H Porsche Panamera της TopCar!

H Porsche Panamera της TopCar!

Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερα από όσα προσφέρει η Porsche Panamera, η TopCar έχει κάτι να προτείνει
 |  AUTO
X